Nieuwe Limburg Vakantiegids onthult ‘De vele gezichten van Limburg’

07.02.2019 | # # # # # # # 
Deel dit bericht
Limburg Vakantiegids 2019

De gloednieuwe Limburg Vakantiegids 2019 is er! Voor het eerst met tien verschillende covers van tien échte Limburgse gezichten die je welkom heten. Een primeur, waarmee we ‘De vele gezichten van Limburg’ extra in de verf willen zetten. Zoals de brede variatie aan landschappen en belevingen. Én natuurlijk de mensen zelf. De Limburg Vakantiegids 2019 staat boordevol inspiratie om bezoekers en gasten ook dit jaar naar onze provincie te blijven loodsen. Het is opnieuw het resultaat van een intense samenwerking, ditmaal met maar liefst 225 toeristische partners. Nog nooit eerder bundelden zoveel Limburgse steden, gemeenten en ondernemers hun krachten samen met ons om via deze gids de vrijetijdseconomie verder te versterken.

De vele gezichten van Limburg
Limburg heeft vele gezichten. Dankzij de brede variatie aan landschappen, attracties, erfgoed,… én natuurlijk de mensen zelf. Die veelzijdigheid willen we via onze nieuwe Limburg Vakantiegids extra in de verf zetten. Want het zijn ook de meer dan 870.000 Limburgers die onze regio uniek maken. Zij geven de gastvrijheid een gezicht. Daarom kozen we voor échte, onbekende Limburgers op de cover van onze jongste gids. Tien ambassadeurs die je welkom heten en meenemen doorheen de variatie aan landschappen en belevingen in Limburg. Dat zorgt meteen voor een primeur: voor het eerst heeft de Limburg Vakantiegids tien verschillende covers. De inhoud is wél identiek. In elke gids komen alle ambassadeurs aan bod met hun persoonlijke tips.

Handige inspiratiegids voor gasten én Limburgers
De Limburg Vakantiegids viert zijn vijfde jaargang. Het is nog steeds dé gids voor iedereen die ‘De vele gezichten van Limburg’ wil ontdekken tijdens een verblijf of daguitstap. Dus ook de Limburgers zelf! Hij bevat opnieuw meer dan 300 inspirerende pagina’s vol foto’s, belevingen, kindvriendelijke activiteiten, smakelijke tips, logeeradresjes en tien kant-en-klare fietslussen uit de Limburg Fietsparadijs-app. Nieuw dit jaar zijn de tien ambassadeurs die ook hun persoonlijke ‘Cool4kids-tip’ prijsgeven, in de vorm van een leuke stickeractie.

Toeristische partners bundelen hun krachten
De Limburg Vakantiegids 2019 is het resultaat van een intense samenwerking met 225 publieke en private partners. Nog nooit eerder bundelden zoveel Limburgse steden, gemeenten én toeristische ondernemers hun krachten samen met ons, om Limburg via deze gids nog sterker op de kaart te zetten. Met deze nieuwe editie willen we enerzijds weer heel wat bezoekers en gasten naar onze provincie loodsen, en de vrijetijdseconomie verder versterken. Anderzijds is het een tool om het ruime aanbod aan ontspanningsmogelijkheden vlakbij huis ook bij de Limburgers zelf te promoten. Zo creëert toerisme niet alleen meer welvaart, maar ook meer welzijn.

Lancering bij het grote publiek
Om de toeristische partners te bedanken voor de samenwerking trok ons team er vandaag op uit om hen als eersten te verrassen met een persoonlijk overhandigd exemplaar. De lancering bij het grote publiek volgt dit weekend. Vanaf dan wordt de gratis gids verspreid op ruim 300.000 exemplaren in héél Vlaanderen. Om die kick-off te vieren, is de gids op zaterdag 9 februari verkrijgbaar in Vlaamse krantenwinkels én op centrale plaatsen in Hasselt, Antwerpen en Gent. Vanaf maandag 11 februari kan je hem ook oppikken in een van de vele toeristische infokantoren, logies en attracties in Limburg. Een digitaal exemplaar is nu al beschikbaar.

Limburg Vakantiegids 2019 Limburg Vakantiegids 2019