Alken-app gelanceerd

28.11.2017 | # # # # # 
Deel dit bericht
Alken-app

Alken beleven wordt vanaf nu nog gemakkelijker. Want de gemeente heeft haar eigen gratis Alken-app gelanceerd. Die veelzijdige app is een interactief communicatiekanaal dat alle informatie over de Alkense gemeentediensten, handelaars én verenigingen bundelt. Hij laat bovendien toe om in enkele klikken iets te melden aan de gemeente, een bestelling te plaatsen bij de handelaars, of op te zoeken wanneer je favoriete Alkense sportclub zijn volgende wedstrijd speelt.

Actuele informatie

De gemeente Alken zal de app intensief gebruiken om haar inwoners op de hoogte te houden van alle gemeentelijke aangelegenheden. Alkenaren zullen er de meest actuele informatie vinden over wegenwerken, evenementen en interessante nieuwtjes. En handelaars, verenigingen en zorgverstrekkers kunnen via de mobiele applicatie berichten uitsturen. Maar je bepaalt zelf van wie je berichten wilt ontvangen.

Veilige en propere gemeente

Iedereen die de Alken-app downloadt, kan gemakkelijk helpen om onze gemeente veilig en proper te houden. Want met de meldingskaart van de app meld je heel eenvoudig onveilige situaties of verontreinigingen, zoals een put in de weg of zwerfafval. Je kunt zelf een foto nemen en die aan de gemeente bezorgen. Met deze app brouwt de gemeente Alken verder aan de toekomst.

Je kunt de Alken-app gratis downloaden in de App Store (Apple) en de Google Play Store (Android) via het zoekwoord ‘Alken’.