Your’in 2014 ook in Bokrijk: Grootste kinderrockfestival strijkt nu ook neer in Limburg

11.09.2013 | # # # # # 
Deel dit bericht
Bokrijkfest

Your’in is het grootste kinderrockfestival van de Benelux. In juni 2013 genoten maar liefst 20.000 (school-)kinderen op het Sportacentrum in Tongerlo én op het strand van Oostduinkerke van een dag vol muziek & animatie. Op donderdag 26 juni 2014 zal ook het provinciaal domein Bokrijk aan dit rijtje worden toegevoegd voor de eerste editie van Your’in Limburg. “Jaarlijks vinden al tienduizenden kinderen de weg naar Bokrijk”, zegt gedeputeerde van Toerisme, Cultuur en Erfgoed Igor Philtjens, tevens voorzitter van vzw Het Domein Bokrijk. “Dit is dus dé plek bij uitstek om een sfeervol evenement op maat van de Limburgse schoolkinderen te lanceren.”

Your’in luidt in de Antwerpse Kempen traditioneel het einde van het schooljaar in voor kinderen van 8 tot 14 jaar. Sinds 2012 is het festival ook te gast in de Provincie West-Vlaanderen met Your’in Beach in Oostduinkerke. Your’in is een festival voor iedereen. Een lage toegangsdrempel is daarbij van groot belang. Daarom krijgt het festival in 2014 voor het eerst een editie in Limburg. Het provinciaal domein in Bokrijk is voor de Limburgse scholen zowel met de bus als met het openbaar vervoer perfect te bereiken. Meteen de uitgelezen locatie voor een dag vol muziek en avontuur.

Op de affiche zullen niet minder dan 10 topartiesten uit binnen- en buitenland prijken. Daarnaast zet het festival volop in op animatie & avontuur: van spectaculaire deadrides tot coole lasergames. Je kan het allemaal beleven op Your’in Limburg. “De vlakbij gelegen en grondig vernieuwde openluchtspeeltuin van Bokrijk vormt een perfecte aanvulling bij alle geplande activiteiten”, aldus nog gedeputeerde Philtjens.

“Met het provinciaal domein Bokrijk voegen we een pareltje toe aan de locaties van Your’in. Niet alleen heeft dit domein de ideale bereikbaarheid, het is ook prachtig gelegen te midden van al het groen. We zijn dan ook erg verheugd over de nieuwe samenwerking met de Provincie Limburg en kijken met de hele ploeg al uit naar deze eerste editie”, aldus Geert Torfs, producent van de Your’in Festivals.

> Lees de artikels in de krant (.pdf)