Timeless Beauty genomineerd voor tv-spot van het jaar

24.02.2017 | # # # # # # # # 
Deel dit bericht
Timeless Beauty in het Gallo-Romeins Museum

“Een nominatie is altijd een eerste stap naar de bekroning van hard werk”, stelt Igor Philtjens, gedeputeerde van Cultuur en Erfgoed. Of de gewaagde expo Timeless Beauty, die nog tot juni in het Gallo-Romeins Museum loopt, ook effectief met de award voor tv-spot van het jaar aan de haal gaat, weten we op 8 maart 2017. Dan organiseren Voka – KvK Limburg en PXL de tweede editie van Comm’ af.

Voka – KvK Limburg kreeg de hulp van 12 studenten Communicatiemanagement van Hogeschool PXL om de genomineerden voor de Comma’s (Communicatie Awards) te bepalen. Samen vroegen ze aan communicatiebureaus  en –verantwoordelijken welke bedrijven en campagnes hen zijn opgevallen in 2016. Een jury uit studenten onder leiding van Herve Van de Weyer (Opleidingshoofd Communicatiemanagement PXL) selecteerde de drie beste per categorie.

Alle prijzen worden uitgereikt tijdens Comm’af, de vroegere dag van marketing en communicatie, die op 8 maart 2017 georganiseerd wordt in de Versuz te Hasselt. Wouter Vandenhaute, CEO van Flanders Classics (oa. Ronde van Vlaanderen) en voorzitter van de raad van bestuur van De Vijver Media (de holding boven productiehuis Woestijnvis en de SBS-zenders VIER, VIJF en ZES) is de keynotespreker. De presentatie van de dag is in handen van Roos Van Acker.

Genomineerden

  • Advertentie van het jaar: de drie genomineerden zijn Decathlon Hasselt, Hands en Kolmont.
  • Radiospot van het jaar: de drie genomineerden zijn Electro Neven, Ikea Hasselt en Nibema.
  • Tv-spot van het jaar:  de drie genomineerden zijn Gallo Romeins Museum, Kitchen Suite en Ursulinenhof.

“Dat we met het Gallo-Romeins Museum en de expo Timeless Beauty genomineerd zijn, illustreert dat onze creativiteit en inspanningen kunnen leiden tot projecten die opvallen en bijblijven, projecten met uitstraling”, besluit gedeputeerde Igor Philtjens.

De genomineerde tv-spot van het Gallo-Romeins Museum vind je hieronder.

 

Het volledige programma van de uitreiking vind je op www.voka.be/limburg/commaf.