Exclusief online evenement is startschot van nieuw toeristisch seizoen

18.03.2021 | # # # # 
Deel dit bericht
toeristisch seizoen

Het aanbreken van de lente is ook het startschot van een nieuw toeristisch seizoen. Op 18 maart vertellen we meer over de voorjaarsplannen van Toerisme Limburg. Gastvrouw en B&B uitbaatster Sarah Royen deelt haar ervaring over het voorbije jaar. We kijken hoopvol uit naar wat ons te wachten staat.

Maak het goed in Limburg
Ook nu wordt het een seizoen vol uitdagingen. Gelukkig gaan Limburgers bij tegenwind harder trappen. En dat doen we samen! Samen met de partners, met Toerisme Limburg, de provincie Limburg … en met Matteo Simoni. Opnieuw is hij het gezicht van de nieuwe nationale promotiecampagne. Onder het motto ‘Maak het goed in Limburg’ maakt hij een roadtrip op de fiets door Limburg. Zo houden we Limburg top-of-mind.

Perfecte Limburg-ambassadeur
Zijn authenticiteit en liefde voor Limburg maakt van Matteo Simoni, de perfecte ambassadeur van onze provincie. De voorbije campagnes werden ontzettend goed onthaald en leverde ook mooie resultaten op. We danken onze partners voor het vertrouwen en blijven hen ondersteunen. We gaan op de ingeslagen weg verder.

Limburg Vakantiespecial Lente-Zomer
Zo is er ook een gloednieuwe Limburg Vakantiespecial Lente-Zomer. Dit magazine omvat maar liefst 90 pagina’s inspiratie voor een geslaagde lente- en zomervakantie in Limburg. In het najaar volgt de Limburg Vakantiespecial Herfst-Winter. Met twee specials verspreid over het jaar zijn we flexibel en spelen we kort op de bal.

De lezers van Goed Gevoel en Libelle krijgen deze special als bijlage bij hun magazine. Ook in de toeristische infokantoren en bij onze partners kan je een gratis exemplaar bemachtigen. Een digitale versie van de Limburg Vakantiespecial Lente-Zomer lees je op www.visitlimburg.be.  In totaal worden er ruim 370.000 exemplaren verspreid.

We schakelen samen, ieder vanuit zijn eigenheid en authenticiteit, voor nog meer Limburg.

Maak het goed!

Je kan het online event hier herbekijken.