Limburg boven tijdens de Hospitality Awards 2017

30.11.2017 | # # # # # # # # # 
Deel dit bericht
Hospitality Awards

Op de jaarlijkse Hospitality Awards is nog maar eens gebleken dat Limburg een gastvrije provincie is die heel wat moois te bieden heeft. Maar liefst drie Limburgse horecazaken wonnen in hun categorie. Daarnaast mocht de stad Tongeren voor het tweede jaar op rij de prijs van klantvriendelijkste stad van België in ontvangst nemen. Een dubbele proficiat dus!

Klantvriendelijke Limburgse horeca

De jury van de Hospitality Awards 2017 wist de klantvriendelijkheid en gastvrijheid van de Limburgse horecazaken erg op prijs te stellen. B&B Azadro uit Lummen won de verkiezing van Klantvriendelijkste Belgische Privéhotel en B&B. Opmerkelijk was dat het hele podium in deze categorie Limburgs was. B&B ’t Pleintje uit Overpelt stond op het tweede hoogste schavotje en Hotel Apollo uit Zutendaal kaapte de derde plek weg.

Ook in andere categorieën vielen de Limburgse horecazaken en retailers in de prijzen. Brasserie Den Brugwachter uit Lommel mag zich een jaar lang de Klantvriendelijkste Belgische Brasserie noemen. En De Brilstudio uit Diepenbeek en Hasselt werd voor de vierde opeenvolgende keer tot Klantvriendelijkste Juwelier/Opticien/Goudsmid verkozen. Daarnaast deden Traiteur Vanbrabant uit Lummen en ’t Speelkasteel uit Lommel het goed met respectievelijk een tweede en derde plaats in hun categorie.

Ambiorixstad opnieuw het meest klantvriendelijk

Naast horecazaken en retailers beoordeelde de jury ook de klantvriendelijkheid van de Belgische steden. Voor het tweede jaar op rij kwam Tongeren als laureaat uit de bus. De award die burgemeester Dewael in ontvangst mocht nemen, zal elke week bij een andere Tongerse handelaar te bewonderen zijn.

Kortom: de toeristische ondernemers in onze Limburgse steden en gemeenten doen het uitstekend. Bedankt voor jullie inspanningen en gastvrijheid!