Bokrijk wint Comma Award voor ‘advertentie van het jaar’

23.03.2018 | # # # # # # # # 
Deel dit bericht
Comm'af

Op 22 maart 2018 organiseerde Voka – KvK Limburg en PXL Hogeschool de derde editie van Comm’ af; een dag volledig in het teken van Communicatie en Marketing. Ook de persprijs en de Comma’s (Communicatie Awards) werden hier uitgereikt.

Beste communicatie met de pers
De persprijs wordt sinds 1997 toegekend aan de Limburgse onderneming of organisatie die het beste communiceert met de pers. Vorig jaar won Corda Campus. Ook dit jaar bestond de jury uit voorzitter Dominiek Claes (Het Belang van Limburg), Kurt Meers (Made in Limburg), Dirk Reynders (Radio 2 Limburg), Dirk Billion (TVLimburg), Anneleen Jacobs (Netwerk communicatie) en Johan Grauwels (Voka – KvK Limburg). Vangrootloon mocht de prijs mee naar huis nemen. Proficiat!

Comma Award
Voka – KvK Limburg en PXL Hogeschool selecteerden ook de genomineerden voor de overige Comma’s. Samen vroegen ze aan communicatiebureaus  en –verantwoordelijken welke bedrijven en campagnes hen zijn opgevallen in 2017. Een jury onder leiding van Herve Van de Weyer (Opleidingshoofd Communicatiemanagement PXL) selecteerde de drie beste per categorie. In de categorie ‘advertentie van het jaar’ mocht Bokrijk het opnemen tegen Quartier Bleu en Syntra Limburg. Door middel van een stemming werd de advertentie voor ‘Fietsen door het water’, een creatie in samenwerking met Impuls Communicatie, aangeduid als winnaar door het aanwezige publiek.

Andere categorieën waren: radiospot van het jaar, TV-spot van het jaar en sociale media-campagne  van het jaar. Proficiat aan alle genomineerden! Vorig jaar nog ging het Gallo-Romeins Museum aan de haal met de award voor beste TV-spot van het jaar voor de tentoonstelling Timeless Beauty.

Topsprekers
Alle prijzen werden uitgereikt tijdens Comm’af (de vroegere dag van marketing en communicatie) op 22 maart 2018 in de Versuz in Hasselt. Dit jaar strikte de organisatie heel wat topsprekers met Christian Van Thillo (De Persgroep), Jens Mortier (Mortierbrigade), Philip Cracco (Jobfixers), Pieter Jan Valgaeren (docent mediarecht).