Bokrijk Run verkozen tot leukste Vlaamse loopevent van 2017

31.12.2017 | # # # # # 
Deel dit bericht
Runners' Lab

Op het einde van het jaar 2017 organiseerde Runners Lab’, een winkelketen gespecialiseerd in loopschoenen, -kleding en -accessoires, een Facebook poll om het leukste Vlaamse loopevent van 2017 te vinden. Alle events die door Runners Lab’ ondersteund werden, waaronder de Bokrijk Run,  kwamen hiervoor in aanmerking.

Na enkele spannende preselecties en een nek aan nek race, waarbij meer dan 2300 mensen een stem uitbrachten, kwam Bokrijk Run  als winnaar uit de bus! De Bokrijk Run wist als nieuwkomer – de eerste editie vond plaats in november van dit jaar – 55% van de stemmen te verzamelen.

Ik ben heel erg fier dat de Bokrijk Run verkozen is tot de leukste loop in Vlaanderen. We waren al heel blij met de talrijke opkomst van meer dan 3.000 lopers voor de allereerste editie die we in november organiseerden. En dat nu nog eens zoveel mensen de Bokrijk Run verkiezen tot de allerleukste, dat doet ons helemaal gelukkig zijn. Ik wil graag iedereen hiervoor hartelijk danken en verklap graag dat de 2de editie van de Bokrijk Run zal plaatsvinden op 11 november 2018. We hopen dat iedereen deze datum alvast in zijn loopkalender ‘18 met stip noteert.