Alkens Nina Jaenen speelt mee in de nieuwe Ketnet Musical TEAM U.P.

18.11.2017 | # # # # # # # 
Deel dit bericht
Musical Team UP!

De twaalfjarige Nina Jaenen uit Alken is als enige Limburgse gekozen om mee te spelen in de nieuwe Ketnet-musical TEAM U.P.  Een hele prestatie, want er waren meer dan 1200 kandidaten voor de 24 rollen in deze vierde Ketnet Musical. De komende weken en maanden mag Nina haar talent tonen en proberen om tijdens een grote show op 10 december een sprekende rol in de wacht te slepen.

Jury overtuigd

Na een eerste selectie werd de groep van 1200 kandidaten gereduceerd tot zestig potentiële acteurs en actrices. De jongeren moesten op het podium de strijd met elkaar aangaan om een van de 24 felbegeerde plaatsen te bemachtigen. De Alkense Nina slaagde er met haar acteer-, dans- en zangprestaties in om de jury te overtuigen. Die jury bestond uit Laura Tesoro, Giovanni Kemper en regisseur Tijl Dauwe.

Première in maart 2018

Het is niet de eerste keer dat Nina’s talent opgemerkt werd. Ze deed ook al mee aan The Voice Kids en schopte het daar tot de battles. De Ketnet Musical U.P. gaat op 3 maart 2018 in première in het Plopsa Theater in De Panne. Op 7 april kun je Nina in onze provincie aan het werk zien tijdens een voorstelling in het Ethias Theater in Hasselt.

Gefeliciteerd en veel succes, Nina!