Alken laat Limburg klinken

17.05.2013 | # # # # # # 
Deel dit bericht
Brouwerij Alken-Maes

Brouwerij Alken-Maes gaat vanaf eind juni dertig weken lang bier trakteren en feestpakketten uitdelen. Wie zich registreert op de website van Cristal Alken maakt kans op een feest met gratis bier.

Het Limburggevoel moet nog meer aangewakkerd worden met gratis feestjes van brouwerij Alken-Maes. Met de nieuwe campagne ‘Limburg klinkt’ rukt de Cristalkar dertig weken lang uit naar evenveel feesten.

Wie zijn feest registreert op de voorraad Cristal inslaat om te feesten krijgt een ‘Limburg Klinkt’-pakket met glazen, bierviltjes, plateau’s en een lichtgevende ijsbak. Wie het wat groter ziet, kan een mobiel tapsysteem huren.” “Wie vroeger een feestje organiseerde, moest aankloppen bij de lokale brouwer. Die zorgde dan voor materiaal om het feest wat op te leuken. De brouwer was een vriendelijke man die altijd wel wat kon missen. Die rol gaan wij nu op ons nemen als lokale brouwerij”, zegt marketingdirecteur Lies Eeckman.

Mooie verhalen
Gedeputeerde van Toerisme en Cultuur, Igor Philtjens is opgetogen met het initiatief. “We zijn niet alleen de regio van bieren, maar vooral ook van brouwers. Dat levert mooie verhalen op die erg waardevol zijn voor onze toeristische promotie. Het verbruik van lokale producten is goed voor ons milieu en voor de lokale economie. De duurzame werkgelegenheid moeten we in deze tijden koesteren. Elke actie die ons sociaal weefsel versterkt, verdient onze waardering.”

> Lees de artikels in de krant (.pdf)